Hatay’da Kaçak Göçmen Operasyonu! 3 Araçta 26 Kişi Yakalandı

Hatay genelinde gerçekleştirilen göçmen kaçakçılığı operasyonunda 3 araç durduruldu, 26 kaçak göçmen yakalandı. Olayla ilgili 3 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hatay’da Kaçak Göçmen Operasyonu! 3 Araçta 26 Kişi Yakalandı

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığına karşı yürüttükleri çalışmalar kapsamında, Antakya-Altınözü-Erzin güzergahında 3 aracı takibe aldı. Durdurulan araçlarda yapılan aramalarda, üzerlerinde tanıtma kartı ve geçerli oturma izni olmayan toplam 26 kaçak göçmen tespit edildi.

Şüpheliler Tutuklandı, Göçmenler Teslim Edildi

Operasyon kapsamında yakalanan H.H., R.A. ve M.E.İ. isimli 3 şüpheli, adli işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yakalanan 26 göçmen ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

akdenizgercekhatayda-kacak-gocmen-operasyonu2.webp

Emniyet Kaçakçılıkla Mücadeleyi Sürdürüyor

Hatay Emniyet Müdürlüğü, göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye yönelik operasyonlarına devam edeceklerini bildirerek, vatandaşların güvenliği ve sınırların korunması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurguladı.


Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.