Fethiyeli Dalgıçlardan Su Altında Atatürk Sergisi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 86. yıl dönümü nedeniyle Fethiye’de bir grup dalgıç denizin dibinde Atatürk sergisi düzenledi.
Fethiyeli Dalgıçlardan Su Altında Atatürk Sergisi

Muğla'nın ilçelerinden Fethiye’de dalgıçlar, denizin 5 metre dibinde bayrak açarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andı. 

Fethiyeli Dalgıçlardan Su Altında Atatürk Sergisi  2

10 Kasım'da Su Altı Atatürk Sergisi 

Fethiye'de dalgıçlar, Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına bağlılıklarını su altında düzenledikleri Atatürk fotoğrafları sergisiyle gösterdi. Dalış okulu sahibi eğitmen Önder Diktaş ve beraberindeki dalgıçlar, 9’u 5 geçeyi gösteren saatin de bulunduğu Atatürk resimleri ve Türk bayrağı olan sergisini deniz dibinde sergiledi. Denizin dibindeki 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü gösterisi ve fotoğraf sergisinin ardından dalgıçlar dev Türk bayrağı açtı. 

Fethiyeli Dalgıçlardan Su Altında Atatürk Sergisi  4

Önder Diktaş, "Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü deniz altında 86. yıl dönümünde de saygı ve minnetle andık. Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlılığımızı sonsuza kadar devam ettireceğiz." dedi.

Fethiyeli Dalgıçlardan Su Altında Atatürk Sergisi  3

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.