Burdur’da Zincirleme Kaza Can Aldı! 4 Yaralı

Kaza, saat 22.00 sıralarında Burdur’da Burç Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerindeki kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, K.H.U. (60) yönetimindeki 15 FD 929 plakalı Tofaş marka otomobil ile M.T.K’nin (22) kullandığı 15 ADT 834 plakalı hafif ticari araç kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçlar, kırmızı ışıkta bekleyen R.B.’nin (29) idaresindeki 15 ADU 842 plakalı otomobile vurdu.
94 Yaşındaki Kadın Hayatını Kaybetti
Kazada araç sürücüleri K.H.U. ve M.T.K. ile yolcular Hatice Uslu (94), A.İ.A. (59) ve G.U. (17) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Hatice Uslu, doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.
Kaza Anı Kameraya Yansıdı
Yaşanan feci kaza, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde araçların çarpışma anı ve savrulma görüntüleri dikkat çekti.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, olayın kesin nedeni araştırılıyor.
Burdur’da facia kıl payı atlatıldı! Otomobil durağa daldı, 2 yaralı!
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.