Burdur'da El Freni Çekilmeyen Otomobil İki Duvar Arasına Sıkıştı!

Bucak, Burdur'da park edilirken el freni çekilmeyen otomobil, eğimli bir yolda hareket ederek 5 metrelik bir yükseklikten düşerek iki duvar arasına sıkıştı.
Burdur'da El Freni Çekilmeyen Otomobil İki Duvar Arasına Sıkıştı!

Bucak ilçesi Devlet Hastanesi yakınlarında yaşanan olayda, sürücüsü tarafından park edilirken el freni çekilmeyen bir otomobil, eğimli bir yolda hareket ederek yaklaşık 5 metrelik bir yükseklikten düştü. Düşen araç, eczanelerin bulunduğu alanda iki duvar arasına sıkıştı.

A W207146 04

Kaza Anında Şanslı Bir Durum

Polis yetkililerine göre, kaza anında araçta kimse bulunmuyordu ve aracın düştüğü bölge boştu. Bu durum, kazanın daha büyük hasarlarla sonuçlanmasını engelledi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kaza hakkında detaylı inceleme yaptılar.

A W207146 02

Otomobil Çekici Yardımıyla Kurtarıldı

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri, sıkışan otomobili çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırdılar.

A W207146 01

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.