Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
12°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Alanya’da Ahlaksız Görüntülerin Ardından Düğmeye Basıldı

Alanya’da Ahlaksız Görüntülerin Ardından Düğmeye Basıldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir barda genel adaba aykırı eylemlerin sosyal medyada paylaşılması üzerine iş yeri, Valilik ve Emniyet iş birliğiyle 30 gün süreyle kapatıldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir barda genel adaba aykırı eylemlerin sosyal medyada paylaşılması üzerine iş yeri, Valilik ve Emniyet iş birliğiyle 30 gün süreyle kapatıldı.

Alanya’da Ahlaksız Görüntülerin Ardından Düğmeye Basıldı

Turizm sezonunun yoğun yaşandığı Alanya’da bir barın sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı genel ahlaka aykırı görüntüler kamuoyunun tepkisini çekti. Gelen ihbarlar doğrultusunda Antalya Valiliği, Alanya Kaymakamlığı, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Çarşı Mahallesi İzzet Azakoğlu Caddesi No:15 adresinde faaliyet gösteren H.B. isimli işletme, yetkili kurumlarca yapılan denetimin ardından 30 gün süreyle mühürlenerek faaliyetten men edildi.

Yapılan inceleme sonucunda söz konusu görüntülerde yer alan personelin kimliği tespit edildi. O.S. isimli çalışan hakkında, Türk Ceza Kanunu kapsamında “Hayasızca Hareketler” suçlamasıyla 2025-31 sayılı dosya üzerinden tahkikat başlatıldı.

Alanya’da Ahlaksız Görüntülerin Ardından Düğmeye Basıldı 2

“Asla Taviz Verilmeyecek”

Konu ile ilgili açıklama yapan Alanya Belediye Başkan Osman Tarık Özçelik, "Bizler Alanya’mızın turizmini bir adım ileriye taşıyabilmek için var gücümüzle çalışırken birkaç işletmenin sosyal medya üzerinden kentimizin turizmini kötüleyecek davranışlarda bulunması üzerine ekiplerimiz ivedilikle harekete geçerek gerekli işlemleri gerçekleştirdi. Alanya Belediyesi olarak 2024 yılı Nisan ayından bu yana masa ve bar üzerinde müstehcen harekette bulunan ve dans edenlere gerekli işlemleri yaparak iş yerleri ticari faaliyetten men edilmiş ve hem şahıs hem de iş yerleri hakkında gerekli cezai işlemler uygulanmıştır. Bundan sonra da bu tür davranış ve hareketlere asla taviz verilmeden gerekli kontrollerimiz devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız