Adana’da O Tesisler Yenileniyor: “Seyhanlılar Spora”

Adana'nın Seyhan Belediyesi, ilçe genelindeki 18 spor tesisinde bakım, onarım ve yenileme uygulamalarına start verdi. Çalışmalarla birlikte Adanalıların spora teşvik edilmesi amaçlanıyor.
Adana’da O Tesisler Yenileniyor: “Seyhanlılar Spora”

Gençlerin ve çocukların sporla buluştuğu amatör kulüplerin antrenmanlarını gerçekleştirdiği tesislerde Seyhan Belediyesi birimleri bakım ve onarım çalışmaları yürütüyor. Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, çalışmalar bittiğinde Seyhan halkının daha konforlu bir şekilde spor faaliyetlerine katılabileceğini vurguladı.

Adana’da O Tesisler Yenileniyor Seyhanlılar Spora2

Tekin: “Seyhanlıları Spora Davet Ediyoruz”

Seyhan’da yurttaşların ücretsiz faydalandığı spor tesislerinin, birçok başarılı sporcunun yetişmesinde etkili olduğunu belirten Başkan Tekin, yıllardır yoğun kullanıma bağlı yıpranma nedeniyle spor tesislerini yenilediklerini ifade etti. Çocukların ve gençlerin daha güvenli, daha konforlu alanlarda spor yapabilmesi için tüm ayrıntıları titizlikle ele aldıklarını bildiren Tekin, “İlk olarak Pınar-2 spor tesisindeki kötü manzarayı ortadan kaldırarak çocuklarımız için yepyeni bir alan oluşturduk. Diğer tesislerdeki yenilemeler de kısa sürede tamamlanacak. Seyhanlıları spora davet ediyor, her zaman olduğu gibi sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Yenilenen spor tesisinden yararlanan yurttaşlar ile Çukurova Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Murat Kocaman ve takım oyuncuları, spor tesislerinin yenilenmesinden duydukları mutluluğu dile getirdi. 
 

 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.