Adana’da LGS Adayları İçin Zamanla Yarış Başladı
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana’da sabah erken saatlerde başlayan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı, şehir genelinde binlerce öğrencinin katılımıyla başladı.

Yayınlanma:
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye’de her yıl düzenlenen LGS kapsamındaki merkezi sınavın ilk oturumu saat 09.30’da başladı. Adana'da binlerce 8.sınıf öğrencisi, hayalini kurdukları liselere yerleşebilmek için sınav salonlarına akın etti. Okullarda görevliler tarafından sınav giriş belgeleri kontrol edilen öğrencilerin sınıflara girişleri sağlandı. İki oturumdan oluşan sınavın ilk oturumu sabah 09.30’da başladı. Öğrenciler içeride sınavda zamanla yarışırken, veliler de dışarda dua ederek heyecanla bekledi.
Sınava giren oğlunun bekleyen Önder Yüksel, “Oğlumuz sınava girdi ve başarılı bir sonuç alması için dua ediyoruz. Derslerine yeterince çalıştı. Oğlum heyecanlıydı ama biz ondan daha heyecanlıyız” dedi.
Kaynak:İHA
Yerel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.