Adana’da Jandarmaya Meydan Okuyan Firari Yakalandı

"Jandarma beni yakalayamaz" diyerek 112'yi arayıp meydan okudu ancak kaçışı uzun sürmedi. Adana'da 27 yıl 2 ay hapis cezası bulunan firari, aynı gün ormanlık alanda JASAT timleri tarafından yakalandı.
Adana’da Jandarmaya Meydan Okuyan Firari Yakalandı

Adana’nın Kozan ilçesinde 4 ayrı suçtan aranma kaydı bulunan ve hakkında toplam 27 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari M.B.Y. (33), kendisine olan özgüveniyle adeta pes dedirtti. 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak, "Beni jandarma yakalayamaz" diyen firari, bu sözleri söyledikten sadece saatler sonra jandarma ekiplerinin operasyonuyla kıskıvrak yakalandı.

JASAT Ormanlık Alanda İzini Sürdü

Adana İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Suç Araştırma Timi (JASAT), firariyi Ergenuşağı Mahallesi yakınlarındaki ormanlık bölgede kıstırdı. Yapılan titiz takip sonucu M.B.Y., herhangi bir direniş göstermeden gözaltına alındı. Yakalanma anı, güvenlik güçlerinin kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Adana’da Jandarmaya Meydan Okuyan Firari Yakalandı 2

Gazetecilere Çıkıştı: “Sanki Ülkeyi Kurtarmış Gibi Soruyor!”

Adliyeye sevk edilen hükümlü, gazetecilerin sorularına ise tepki gösterdi. “Beni tüm Türkiye tanıyor” diyen M.B.Y., “Jandarma yakalayamaz demişsiniz” sorusuna sinirlenerek “Ben mi sen mi dedin? Sanki Türkiye’yi kurtarmış gibi soruyor” sözleriyle karşılık verdi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan firari hükümlü, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Firar süresi boyunca yakalanamayacağını düşünen M.B.Y.’nin cesur çıkışı, adaletin yakalayıcı eliyle kısa sürdü.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.