Adana'da Genci Sokak Ortasında Vurdu: Havaya Ateş Etmiştim

Adana'da sokak ortasında ayağından vurulan gencin, iki kızın kavgasını ayırmak istediği ortaya çıktı. Vuran şüphelinin ifadesi 'pes' dedirtti.
Adana'da Genci Sokak Ortasında Vurdu: Havaya Ateş Etmiştim

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde 17 Ekim günü bir genç, sokak ortasında vurulmuştu. Cep telefonu ile saniye saniye kaydedilen görüntülenen olayda, iddiaya göre, G.Ç. ve Z.B. isimli iki kız tartıştı. 

'Kızların Kavgasını Ayırmak İsterken Vuruldu' İddiası

Kızların tartışması bir anda kavgaya dönüşürken 21 yaşındaki Mehmet Emin C., kavga eden kızları ayırmak istedi. G.Ç.'nin dayısı Ömer S. (36) de kavgaya karıştı. Ömer S., kavgayı ayırmak istediği öne sürülen Mehmet Emin C.'ye tabanca ile ateş ederek ayağından vurdu. 

Adana'da Genci Sokak Ortasında Vurdu Havaya Ateş Etmiştim 2

“Havaya Ateş Açtım”

Şüpheli Ömer S., kısa süre sonra polis tarafından bölgeye yakın bir yerde gözaltına alındı. Ömer S.'nin polis merkezinde alınan ifadesinde, “Havaya ateş etmiştim. Nasıl olduğunu anlamadım çocuk vuruldu” dediği iddia edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen Ömer S., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına “Pişmanım” dedi. Adliyeye sevk edilen şüpheli mahkeme tarafından tutuklandı.
 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.