Adana’da Eski Sevgilisini Öld*ren Kadın Aynı Silahla İnt*har Etti

Adana’nın Seyhan ilçesi Hurmalı Mahallesi’nde, eski sevgilisiyle tartışan Ebru Ayşe Beyaz (27), Ramazan Arıcı’yı (26) tabanca ile ensesinden vurarak öld*rdü. Ardından aynı silahla int*har etti.
Adana’da Eski Sevgilisini Öld*ren Kadın Aynı Silahla İnt*har Etti

Olay, 24 Kasım Pazar gecesi meydana geldi. İddiaya göre, Ebru Ayşe Beyaz ve Ramazan Arıcı bir süre önce ilişkilerini sonlandırmıştı. Beyaz, eski sevgilisiyle konuşmak için buluştu. Ancak buluşma sırasında aralarında tartışma başladı ve Beyaz, yanında getirdiği tabanca ile Arıcı’yı ensesinden vurarak öldürdü. Cinayet sonrası Beyaz, aynı silahla kendi yaşamına son verdi. Olay yerinde bir süre sonra hareket halindeki hafif ticari araç, bir ağaca çarparak durabildi. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri hemen bölgeye sevk edildi.

A W340651 03

Başka biriyle nişanlanmasını kaldıramadı

Polisin ilk yaptığı incelemede, Ebru Ayşe Beyaz ve Ramazan Arıcı’nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cesetler, yapılan incelemelerin ardından Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İddiaya göre, Ebru Ayşe Beyaz’ın, Ramazan Arıcı’nın başka biriyle nişanlanmasını kabul edemediği için cinayet işlediği öne sürüldü.
A W340651 04

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.