Adana'da ehliyetsiz motosikletli polis memuruna çarptı
Adana'da, asayiş uygulamasından kaçan motosiklet sürücüsü, kendisini durdurmak isteyen polis memuruna çarptı.

Yayınlanma:
Adana'da, kaçan motosikletliyi durdurmak isteyen polis memuru, ehliyetsiz sürücünün kendisine çarpması sonucu yaralandı. Motosikletli şüpheli gözaltına alındı.
Olay, Çukurova ilçesine bağlı Turgut Özal Bulvarı'nda meydana geldi. Asayiş uygulaması yapan polis ekiplerini gören K.Y. (21), motosikletiyle kaçmaya başladı. Bu sırada bir yunus polisi, motosikletliyi canını hiçe sayarak durdurmak istedi. K.Y., motosikletini polisin üzerine sürüp çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü motosikletten düşüp yaya olarak kaçmak istedi. Ancak başka bir yunus polisi, söz konusu şüpheliyi yakaladı.
Yakalanan şüpheli gözaltına alınırken, ehliyetinin olmadığı tespit edildi. Yaralanan polis memuru ise hastaneye kaldırıldı.
Kaynak:İHA
Yerel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.