Adana'da dev sigara kaçakçılığı! Milyonlarcası ele geçirildi
Adana Emniyet Müdürlüğü, gümrük kaçağı operasyonunda panelvan aracında bulunan büyük miktarlarda sigara ve makaronla ilgili geniş çaplı bir operasyon düzenledi.

Yayınlanma:
Adana'da polis, gümrük kaçağı ile ilgili gerçekleştirdiği operasyonda, bir panelvan aracında şaşırtıcı miktarda sigara ve makaron ele geçirdi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Devrede
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde kaçak cep telefonu ve elektronik sigara satışı yapan işyerlerine yönelik operasyon düzenledi. Ayrıca şüpheli bir panelvan aracını da durduran ekipler, şaşırtıcı bir keşfe imza attı.
Sigara ve Makaron Yüklü Araçta Büyük Miktarda Ele Geçirildi
Panelvan aracında yapılan arama sonucunda, tam 7 milyon 776 bin sigara ve 2 milyon 100 bin gümrük kaçağı makaron ele geçirildi. Operasyon kapsamında yapılan işyeri baskınlarında ise 26 kaçak cep telefonu ile 501 gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi.
Yerel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.