Adana’da Çocuklar Yine Suça Karıştı! Kurşunlama...

Olay, 2 Mayıs'ta Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Sokak'ta yaşandı. Öne sürülene göre, N.Y. (17) trafikte tartıştığı kişiler tarafından darp edildi.
Nedeni Trafik Tartışmasıymış…
Birkaç gün sonra N.Y., arkadaşı B.C.Ş.'nin (16) kullandığı hafif ticari araç ile aynı yerden geçti. Bu sırada N.Y., kendisini darbeden şahısların orada olabileceğini düşünerek aracın arka kapısını açıp, gözdağı vermek için ateş açarak kaçtı. Açılan ateş sonucunda bir iş yerine de kurşun isabet etti. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde her iki şüpheli de Seyhan'ın Pınar Mahallesi'ndeki ikametlerinde yakalandı. Olayda kullanılan tabanca da N.Y.'nin evinde ele geçirildi.
Gözaltına alınan 2 şüpheli emniyete götürüldü.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.