Adana’da Ayçiçek Tarlaları Fotoğraf Stüdyosuna Döndü!

Yazın gelişiyle birlikte Adana’nın Kozan ilçesindeki ayçiçek tarlaları, sarı çiçeklerin açmasıyla görsel bir şölen yaratmaya başladı. Güneşi takip eden ayçiçekler, adeta doğanın canlı bir tabloyu andıran büyüleyici manzarasını gözler önüne seriyor.
Fotoğraf Tutkunlarının Yeni Gözdesi
Bölgeye gelen doğa ve fotoğraf tutkunları, ayçiçek tarlalarını doğal stüdyo olarak kullanıyor. Gelin ve damatlar ise özel çekimler için bu alanları tercih ediyor. Aysun Özev, “Ayçiçeklerinin oluşturduğu manzara harika. Kozan’ın doğal güzellikleriyle birleşince çekimler daha da anlamlı oluyor” dedi.
Kozan’ın Doğal ve Tarihi Güzellikleri
Kozan’da sadece ayçiçekleri değil, dağlarda açan pembe zakkumlar ve tarihi sokaklar da ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Fotoğraf çekimi için bölgeye gelen Soner Özev, “Kozan her köşesiyle ayrı bir güzellik sunuyor. Ayçiçekleriyle doğayı her yıl fotoğraflamak vazgeçilmezim” diye konuştu.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.