Adana’da 9 Araç Çalan Hırsızlık Çetesi Yakayı Ele Verdi

Adana’da bir ay içinde 7 elektrikli bisiklet ve 2 motosiklet çalan 3 kişilik çete, güvenlik kameralarına yakalanınca polisin operasyonuyla kıskıvrak yakalandı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Adana’da 9 Araç Çalan Hırsızlık Çetesi Yakayı Ele Verdi

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son dönemde art arda yaşanan elektrikli bisiklet ve motosiklet hırsızlıklarının peşine düştü. Yapılan çalışmalarda güvenlik kameralarına takılan görüntüler titizlikle incelendi. Görüntülerden yola çıkan ekipler, hırsızlık olaylarının arkasında Y.M. (35) ve Y.A. (29) isimli şahısların olduğunu, bazı olaylarda ise gözcülük yapan F.B.’nin (30) de onlara eşlik ettiğini tespit etti.

Adana’da 9 Araç Çalan Hırsızlık Çetesi Yakayı Ele Verdi 2

Saklandıkları Adrese Baskın Yapıldı

Şüphelilerin yerini belirleyen polis ekipleri, Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi’nde bulunan bir adrese operasyon düzenledi. Yapılan baskında 3 şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Adreste yapılan aramada çalınan araçlara ulaşılamazken, zanlıların farklı yerlere dağıttığı değerlendirildi.

Sokak Sokak Gezip Hırsızlık Yapmışlar

Güvenlik kamerası kayıtlarında şüphelilerin gece saatlerinde sokak sokak dolaşarak elektrikli bisiklet ve motosikletleri hedef aldıkları görüntülendi. Hırsızlık anları saniye saniye kameralara yansıdı. Özellikle gözcü olarak görev yapan F.B.’nin çevreyi kolaçan ettiği ve diğer iki zanlının hızlı şekilde araçları çaldığı görüldü.

Adana’da 9 Araç Çalan Hırsızlık Çetesi Yakayı Ele Verdi 3

Mahkeme Tutuklama Kararı Verdi

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis ekipleri, çalınan araçların bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.