Adana’da 500 TL İçin Kiracısının Canını Alan Çift Tutuklandı!

Adana’nın Kozan ilçesinde 500 TL’lik şofben parası yüzünden çıkan tartışma, 70 yaşındaki kiracının ölümüne yol açtı. Olayla ilgili öğretmen çift tutuklandı.
Adana’da 500 TL İçin Kiracısının Canını Alan Çift Tutuklandı!

Adana’nın Kozan ilçesi Kuytucak Mahallesi Savruk Yaylası’nda meydana gelen olayda, ev sahibi Yener R. (42) ile eşi Nurhan R. (38), 4 yıldır kiracısı olan Hüseyin Başak’tan şofben arızası için 500 TL talep etti. Başak parayı vermek istemeyince tartışma büyüdü ve köy meydanında kavgaya dönüştü.

akdenizgercekadanada-500-tl-icin-kiracisinin-canini-alan-cift-tutuklandi2.webp

Ev Sahibi Çiftin Şiddeti Ölümle Sonuçlandı

Çift, Başak’ı sopa ve demir levye ile darp etti. Evine dönen Başak kısa süre sonra fenalaşarak hayatını kaybetti. Yapılan incelemede Başak’ın vücudunda darp izleri tespit edildi.

akdenizgercekadanada-500-tl-icin-kiracisinin-canini-alan-cift-tutuklandi3.webp

Kaçan Öğretmen Çift Tutuklandı

Kaçan Yener ve eşi, jandarma ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Adliyeye sevk edilen çift, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Otopsi işlemleri tamamlanan Hüseyin Başak’ın cenazesi Adana’da defnedildi.


Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.