Adana’da 19 Zehir Taciri Kıskıvrak Yakalanarak Tutuklandı

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilerin yakalanması için düğmeye bastı. 30 Haziran - 7 Temmuz tarihleri arasında yürütülen çalışmalarda firari hükümlülerin izine ulaşıldı.
Ceza Süreleri 2 ila 18 Yıl Arasında Değişiyor
Yapılan saha ve istihbarat çalışmaları sonucu 19 firari hükümlünün adresi tespit edildi. Haklarında 2 yıldan 18 yıla kadar değişen hapis cezası bulunan şahıslar için sabaha karşı eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Operasyonlarda tüm hükümlüler kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.
Firari Hükümlüler Cezaevine Gönderildi
Emniyetteki işlemleri tamamlanan hükümlüler, çıkarıldıkları adli merciler tarafından tutuklanarak ceza infaz kurumlarına teslim edildi. Adana polisi, uyuşturucu suçlarına karşı kararlı mücadelesini sürdüreceğini vurguladı.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.