Adana'da 15 yaşındaki çocuk motosiklet hırsızlığından tutuklandı

Adana Yüreğir'de motosiklet hırsızlığı yapan 15 yaşındaki çocuk önce güvenlik kamerasına, sonra polise yakalandı. 
Adana'da 15 yaşındaki çocuk motosiklet hırsızlığından tutuklandı

Adana'nın Yüreğir ilçesi Tahsilli ve Dadaoğlu Mahallesi ile Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi Bülent Angın Bulvarı'nda meydana gelen hırsızlık olayları üzerine polis operasyon başlattı. İddialara göre, benzer tarihlerde gerçekleşen motosiklet hırsızlığı şikayetleri üzerine harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kameraları incelemeleri sonucunda şüphelinin Murad M. (15) olduğu tespit edildi.

Adana'da 15 Yaşındaki Çocuk Motosiklet Hırsızlığından Tutuklandı

Gözaltına Alındı ve Tutuklandı

Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi ikametinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murad M., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Güvenlik kameralarına yansıyan anlar, polisin etkili çalışması ve delil olarak kullanılarak haberi güçlendirdi.

Adana'da 15 Yaşındaki Çocuk Motosiklet Hırsızlığından Tutuklandı

Güvenlik Kamerasına Takılan Çocuk Hırsızın Çaldığı Anlar Ortaya Çıktı

Hırsızlık anlarının güvenlik kamerası görüntülerinde net bir şekilde görüldüğü olay, Adana polisinin başarılı operasyonuyla sonuçlanarak hırsızın tutuklanmasıyla noktalandı. Haber, olayın detaylarına odaklanarak okuyuculara etkili bir şekilde sunuldu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.