Adana Kozan bayram sessizliğine büründü

Adana'nın Kozan ilçesindeki aşırı sıcaklar, Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşları yaylalara ve denizlere çekti.
Adana Kozan bayram sessizliğine büründü

Adana'nın ilçelerinden Kozan'da meteorolojinin gölgede ölçtüğü sıcaklık 38 derece olarak kaydedilirken, yüzde 100'lere varan nem nedeniyle hissedilen sıcaklık gündüzleri ve geceleri 50 dereceyi buldu. Bu durum, vatandaşları serinlemek için yaylalara doğru yönlendirdi.

A W229201 02 Result

Kurban Bayramı'nın ilk gününde, Kozan ilçe merkezi sessizliğe gömüldü. Kentte yaşayanlar, bayram tatilini değerlendirmek için yayla evlerine çıkınca sokaklar boşaldı. Havadan dron ile çekilen görüntülerde, Adnan Menderes Parkı'nda bulunan Adem Delibaş ve diğer vatandaşlar, kentin alışılmadık derecede sakin olduğunu dile getirdi.

A W229201 04 Result

Adnan Menderes Parkı'nda bulunan Adem Delibaş, 'Kozan'da bayramın ilk günü caddeler bomboş kaldı. Vatandaşlar yaylalara gitmek için ilçeyi terk etti. Normalde bu zamanlarda burası kalabalık olurdu' dedi.

A W229201 05 Result

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.