Adana Kaybolan Kedileri Bulunmazsa Boşanacaklar!

Zeynep Eğri bundan 3 gün önce “Diablo” adını verdiği ama “Mamak” diye seslenince de gelen Scootish Fold cinsi kedisini 75402 sokakta oturan babasına emanet etti. Ancak çok sevdiği kedisi bir süre sonra ortadan kayboldu. 1 yaşında olan ve çipi de bulunan kediden bir daha haber alamayan Eğri, hayal kırıklığı yaşıyor.
“Kedime mi Eşime mi Yanacağım”
Eğri, eşi Hamza Eğri’nin de kediyi çok sevdiğini kaydederek, “Kedimizden 3 gündür haber alamıyoruz. Daha önce de gitmiş ama geri gelmişti. Bu kez gelmedi. Eşim de kediyi çok seviyor. O da yurt dışına çalışmaya gitti. Giderken 'kediye iyi bak bir şey olmasın, ona bir şey olursa seni boşarım' demişti. Kedim kayboldu ona mı yanacağım kocam beni boşayacak ona mı yanacağım çok kötü durumdayım” diye konuştu.
Kayıp Kediyi Bulana 15 Lira Ödül
Kedisini bulana 15 bin lira ödül vereceğini belirten Zeynep Eğri, "Kedimiz bizim her şeyimiz. Onu bulana 15 bin lira ödül vereceğim. Yeter ki kedimizi geri getirsinler. Ayrıca onun 3 tane yavrusu var. Bulana o yavrulardan da hediye edebilirim, yeter ki kedim geri gelsin. Biz onsuz yaşamıyoruz. Kocam yurt dışında ama kedim kayboldu. İnanın kediyi daha çok özlüyorum. Onsuz bir hayat düşünemiyorum" diyerek gözyaşlarını tutamadı.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.