Adana inşaat fuarı geliyor!

DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitleri Federasyonu), 29 Şubat-3 Mart 2024 tarihleri arasında Adana'da düzenlenecek olan 14. Adana İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor.
Adana inşaat fuarı geliyor!

Bu fuar, inşaat sektörünün farklı alt dallarını ziyaretçilere sunmayı hedefliyor. DAİMFED Başkanı Mustafa Karslıoğlu, bu fuarın bölgeye büyük katkı sağlayacağını belirterek, inşaat sektörünün tüm aktörlerini bir araya getireceklerini ifade etti. Ayrıca, güneş enerji sistemleri ve IHS alanlarında son teknolojilerin ve ürünlerin sergileneceği bir etkinlik düzenlenecek ve sektöre yönelik yeniliklere ışık tutacaklarını belirtti.

Fuarın 4 gün boyunca sürmesi planlanıyor ve inşaat, yapı malzemeleri, makine ekipmanları, enerji sistemleri ve diğer ilgili alanlarda katılımcılara geniş bir yelpaze sunulacak. Ayrıca, fuar sırasında bir İnşaat Zirvesi düzenlenecek ve sektördeki son yenilikler bu zirvede paylaşılacak. Geleceğin mühendis ve mimar adaylarına da destek olmak amacıyla baret ve yelek takdimi yapılacak. Bu fuar, inşaat sektöründeki yenilikleri tanıtmak ve paylaşmak için büyük bir fırsat sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.