Malatya'da deprem oldu

Kandilli Rasathanesi bugün saat 20:35'te, Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Dutlu bölgesinde 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
Malatya'da deprem oldu

Bugün saat 20:35'te, Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Dutlu bölgesinde 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre, depremin derinliği 5.0 kilometre olarak kaydedildi.

Depremin merkez üssü 38.3215 enlem ve 37.764 boylamında bulunan Dutlu'da gerçekleşen sarsıntı, çevre köy ve kasabalarda da hissedildi. İlk belirlemelere göre, deprem herhangi bir can veya mal kaybına neden olmadı.

Malatya Depremi Erkan Görüntüsü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.