Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 23 Nisan'da Tekme Atılan Çocuğa Destek Verecek

Malatya'da yaşanan olayda dron operatörünün çocuğa tekme atmasıyla ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 23 Nisan'da Tekme Atılan Çocuğa Destek Verecek

Malatya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında yaşanan olayda, dron operatörü Mustafa H., elindeki balonun drona çarpması sonucu 3. sınıf öğrencisi Talha Ş.'ye tekme atmıştı. Olayın ardından Talha Ş.'nin ailesi şikayetçi olurken, Mustafa H. savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ailenin Şikayeti Üzerine Bakanlık Harekete Geçti

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın talimatıyla Bakanlık ekipleri devreye girdi. Bakanlık, sadece mağdur çocuk Talha Ş.'ye değil, olaya tanıklık eden ablası ve annesine de psikososyal destek verecek. Ayrıca ailenin şikayeti üzerine açılan dava sürecine de Bakanlık müdahil olacak.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.