Antalya'nın Serik ilçesi, geçtiğimiz günlerde gece yarısı sokak ortasında işlenen feci bir cinayet vakasıyla sarsılmıştı. Kökez Mahallesi Üründü yolu üzerinde meydana gelen ve 3 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı kavganın ayrıntıları, bölgedeki bir güvenlik kamerasının kayıtlarının incelenmesiyle aydınlığa kavuştu.

İlçede infial yaratan olayın yeni ortaya çıkan görüntülerinde, seyir halindeki bir aracın önünün başka bir otomobil tarafından aniden kesilerek durdurulduğu görüldü. Öndeki araçtan inen şahısların arkadaki araca doğru hamle yaptığı ve hemen ardından gecenin karanlığını aydınlatan namlu ateşleri saniye saniye kayıtlara yansıdı.

Selektör Tartışması 3 Cana Mal Oldu
17 Mayıs günü saat 01.30 sıralarında yol verme ve trafikte selektör yakma meselesi yüzünden başladığ iddia edilen gerilim, tarafların araçlarından inmesiyle büyüdü. Gündoğmuş ilçesinde görev yapan orman muhafaza memuru Ahmet B., tartışmanın büyümesi üzerine yanındaki ruhsatlı tabancasını çekerek çevreye kurşun yağdırdı. Silahtan çıkan 13 merminin hedefi olan Bilgin Korkut ve Oğuz Avcı olay yerinde can verirken, ağır yaralanan Emre Savran yanlarındaki arkadaşları Ali T. tarafından Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Korkut, Avcı ve Sarvan, Serik’te düzenlenen cenaze törenlerinin ardından toprağa verildi.

Zanlının İlk İfadesi
Suç aleti olan tabancasıyla birlikte Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim olan 25 yaşındaki Ahmet B., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. İlk ifadesinde Ahmet B., "Serik Cuma pazarı Üründü yolu üzerinde araç içerisinde alkol alırken, karşı taraftan bir araçtan bana selektör yapıldı. Bundan dolayı aramızda tartışma çıktı. Daha sonra 500 metre ileride bana selektör yapan araçtan inen 4 kişi, üstüme doğru yürüdü. Kolumdan tutup, araç içerisine çekmeye çalıştılar. Yanımda bulunan kendime ait ruhsatlı tabanca ile ateş ettim" dedi.