Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Yukarı Hisar Mahallesi Antalya Caddesi üzerindeki bir yaya geçidinde kaza meydana geldi.
Yapay şelale istikametine seyir halinde olan otomobil sürücüleri, cadde üzerindeki yaya geçidine geldiklerinde yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşlara yol vermek amacıyla durdu. Tam bu sırada duran 2 otomobilin arasındaki boşluğu fırsat bilerek süratle ilerleyen plakasız bir motosiklet, önce araçlardan birinin yan aynasına, ardından da yaya geçidini kullanan yayaya çarptı.

Yaya Yaralandı, Sürücü Arkasına Bile Bakmadı
Motosikletin çarpması sonucu yaya yola savrularak yere düştü. Çevredeki vatandaşlar ve araç sürücüleri yaralının yardımına koşarken, motosiklet sürücüsü durup yardım etmek yerine olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, motosikletlinin araçların arasından aniden çıkışı, yayaya çarpması ve kaçış anı yer aldı.

Yaralı Yaya Hastaneye Gitti, Polis Firari Sürücünün Peşinde
Adrese sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, yerde yatan yaralı yayaya ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. İlk kontrolün ardından ambulansla hastaneye gitmeyi kabul etmeyen kazazede, sağlık ekiplerinin ayrılmasından bir süre sonra tedbir amaçlı kendi imkanlarıyla hastaneye başvurdu.
Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, yayaya çarpıp kaçan plakasız motosikletin ve sürücüsünün kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.