Burdur’da gece yarısı yaşanan şiddet olayı kentte tedirginlik yarattı. Kışla Caddesi üzerindeki bir eğlence mekanında karşılaşan iki kişi arasında çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü, bir kişi ağır şekilde yaralandı.

Yaşanan olayda, N.G. (47) ile Ömer K. (38) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine cezaevinden izinli olduğu öğrenilen N.G., Ömer K.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı.
Ayırmak İsteyen İşletme Sahibi de Yaralandı
Kavgayı ayırmaya çalışan işletme sahibi Ufuk K. (61) da saldırganın bıçak darbesiyle bacağından yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Şüpheli Bina Girişinde Yakalandı
Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırgan N.G. ise işletmenin yanındaki bina girişinde polis ekiplerince yakalandı. Olayla ilgili incelemeler başlatıldı.
Sümer Ezgü'den 'Antalyaspor Gol Attığında Sipsi Çalsın' Çağrısı
Burdur’da Karşı Şeride Geçen Araç Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi
