Samsunspor'un kalecisi Okan Kocuk A Milli Takım'a davet edildi

Samsunspor'un kalecisi Okan Kocuk, sezon boyunca gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti ve A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna çağrıldı.
Samsunspor'un kalecisi Okan Kocuk A Milli Takım'a davet edildi

Sezon başında yediği hatalı gollerle eleştirilen Samsunspor'un kalecisi Okan Kocuk, son dönemdeki performansıyla A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna çağrıldı. Yaz transfer sezonunun başında Galatasaray'dan transfer edilen Okan Kocuk, ligde 28 maçta Samsunspor’un kalesini korudu. Süper Lig'e 11 yıl aradan sonra yükselen Samsunspor'un kalesini devralan Kocuk, sezonun ilk 6 haftasında 5 maçta görev alarak kötü bir performans sergilemişti.

Ancak Samsunspor'un başına Alman Teknik Direktör Markus Gisdol'un gelmesiyle birlikte Okan Kocuk'un performansında gözle görülür bir artış oldu. Gisdol döneminde takım, son sıradan kurtulup orta sıralara yükselirken, Okan da kurtarış yüzdesini arttırarak takımının kazandığı puanlarda önemli bir rol oynadı.

Başarılı performansıyla dikkat çeken Okan Kocuk'un performansı, A Milli Futbol Takımı yetkililerinden de takdir topladı. 28 yaşındaki file bekçisi, A Milli Takım'ın 22 Mart’ta Macaristan ve 26 Mart’ta Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosuna davet edildi.

Okan Kocuk, Samsunspor'un uzun yıllar sonra A Milli Takım'a gönderdiği ilk oyuncu oldu.

Samsunspor'un kalecisi Okan Kocuk A Milli Takım'a davet edildi

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.