Real Madrid’teki Arda Güler'den müjde geldi

Sakatlıklarla boğuşan Arda Güler için Real Madrid‘ten müjdeli haber geldi. Arda Güler saha çalışmalarına başladı. İşte detaylar.
Real Madrid’teki Arda Güler'den müjde geldi

İspanya kariyerine sakatlıklarla başlayan Arda Güler için Real Madrid açıklamada bulundu. İspanya La Liga’nın 9. haftasında 7 Ekim Cumartesi günü Osasuna’yı konuk edecek olan Real Madrid, karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Madrid ekibi kariyerine üst üste yaşadığı sakatlıklarla talihsiz bir şekilde başlayan Arda Güler’in son durumuyla ilgili açıklama yaptı.

SAHALARA DÖNÜYOR

Yapılan açıklamada, sakatlığı iyileşme sürecinde olan Arda Güler’in hem salonda hem de sahada bireysel antrenmanlarını sürdürdüğü belirtildi. David Alaba’nın ise idmanın bir kısmında takımla çalıştığı ifade edildi. Öte yandan Real Madrid ile küresel ortaklık anlaşması imzalayan Dubai Turizm ve Ticaret Pazarlama Kurumu (DTCCM) CEO’su Issam Kazim, bugünkü antrenmanda İspanyol takımının futbolcuları ve teknik direktörü Carlo Ancelotti ile bir araya geldi.

Kaynak:Süleyman Gezici

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.