CHP Lideri Özgür Özel, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan ve Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı 2-0 mağlup ederek Turkcell Süper Kupa’yı kazandığı final karşılaşmasının ardından bir kutlama mesajı yayımladı.
“Fenerbahçe’yi Yürekten Kutluyorum”
Özgür Özel, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, kupayı kazanan Fenerbahçe’yi tebrik ederek şu ifadeleri kullandı:“Turkcell Süper Kupa’nın sahibi olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nü, futbolcularını ve camiasını yürekten kutluyorum.”
Derbide Kazanan Galatasaray Oldu! 8. Galibiyetini Aldı!
“Galatasaray da Takdiri Hak Etti”
Final müsabakasında son ana kadar mücadele eden Galatasaray’a da ayrı bir parantez açan Özel, sporun centilmenlik ruhuna vurgu yaptı. CHP Lideri mesajında Galatasaray için şu değerlendirmede bulundu:“Final müsabakasında son ana kadar mücadele eden Galatasaray Spor Kulübü’nü de tebrik ediyorum.”
