Akdeniz Gerçek | Spor | Özbek'ten Kriz İddialarına Sert Yanıt! Okan Buruk Kararı Belli Oldu

Özbek'ten Kriz İddialarına Sert Yanıt! Okan Buruk Kararı Belli Oldu

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, son günlerde kamuoyunda teknik direktör Okan Buruk ve yönetim kurulu hakkında ortaya atılan iddialara ilişkin resmi bir açıklama yayımladı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, son günlerde kamuoyunda teknik direktör Okan Buruk ve yönetim kurulu hakkında ortaya atılan iddialara ilişkin resmi bir açıklama yayımladı.

Özbek'ten Kriz İddialarına Sert Yanıt! Okan Buruk Kararı Belli Oldu
KAYNAK: Buse Yeşil
FOTOĞRAF: Buse Yeşil

Sosyal medya ve basın yayın organlarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Başkan Özbek, teknik direktör Okan Buruk ile her zaman iletişim halinde olduklarını ifade etti. Trabzonspor maçının ardından Buruk'u bizzat arayarak moralini bozmaması gerektiğini ve kendisine olan güvenlerinin tam olduğunu ilettiğini belirten Özbek, pazar günü antrenman sonrasında tesislerde yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı. Özbek, "Okan Buruk'a dün de inancımız ve güvenimiz tamdı; bugün de tamdır" ifadelerini kullandı.

Kriz Senaryosu Üretenlere Sert Tepki

Galatasaray'ın yaşadığı puan kayıplarını fırsat bilerek kulübü karıştırmak isteyen bir anlayışla karşı karşıya olduklarını savunan Dursun Özbek, eleştirilere sert tepki gösterdi. Özbek, Galatasaray kazandığında sessiz kalan kesimlerin tek bir olumsuz sonuçta kriz senaryoları ürettiğini dikkatle takip ettiklerini belirterek, "Dertlerinin Galatasaray olmadığı açıktır" değerlendirmesinde bulundu. Dün olduğu gibi bugün de aynı tavrı koruduklarını vurgulayan Özbek, Okan Buruk yönetiminde dört yıldır sürdürdükleri kararlılıkla yola devam edeceklerinin altını çizdi.

"Tek Yumruk Olarak Hedef 5. Şampiyonluk"

Trabzonspor karşısında alınan sonuç nedeniyle taraftarları üzdüklerinin farkında olduklarını belirten Özbek, camiaya birlik mesajı verdi. Yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular ve Galatasaray taraftarının "tek yumruk" olarak hedeflerden asla sapmayacağını vurgulayan Özbek, tüm konsantrasyonlarının Süper Lig'de üst üste beşinci şampiyonluğa ve Avrupa'daki hedeflere ulaşmak olduğunu ifade etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız