Konyaspor Samsunspor maçı için antrenmanlara devam ediyor

Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, Teknik Direktör Hakan Keleş'in nezaretinde yapıldı. Antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı, ardından 5'e 2 çalışmalarıyla devam etti. Yeşil-beyazlı ekip, taktiksel çalışmalarla antrenmanı noktaladı.
Takım, Samsunspor maçı öncesi üzerindeki eksiklikleri gidermek ve oyun stratejisini belirlemek adına yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürdü.
Samsunspor karşılaşması öncesinde oyuncuların formda ve hazır bir şekilde sahaya çıkabilmeleri için antrenmanlara önem veren Konyaspor, taraftarlarını mutlu edecek bir performans sergilemeyi hedefliyor. Yeşil-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla maç öncesindeki son hazırlıklarını tamamlayacak ve sahaya en iyi şekilde çıkmak için ellerinden geleni yapacak.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.