İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanlığına Aday Oluyor

Trabzonspor'un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunmaya hazırlanıyor.
İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanlığına Aday Oluyor

Trabzonspor'un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunmaya hazırlanıyor. Hacıosmanoğlu, 18 Temmuz'da yapılacak olan TFF seçimlerinde 16 kulübün desteğini arkasına alarak aday olacak.

Resmi Başvuru Tarihi ve Saati Belli Oldu

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun resmi adaylık başvurusunu 10 Temmuz Çarşamba günü saat 15.00'de yapacağı öğrenildi. Hacıosmanoğlu, başvuru için TFF Başkanlığına gidecek ve gerekli belgeleri teslim edecek.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.