Hayko Cepkin miili maç için konser saatini değiştirdi
Hayko Cepkin, cumartesi günü Ataköy Marina'da gerçekleşecek olan konserinin saatini, Türkiye-Hollanda çeyrek final maçı ile çakışmaması için erkene çekti.

Yayınlanma:
Güncelleme:
Ünlü sanatçı Hayko Cepkin, Ataköy Marina'da gerçekleştireceği konserinin başlangıç saatini değiştirdi. Cepkin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, konserinin normalde saat 22.00'de başlaması planlanırken, EURO 2024 çeyrek final maçının Türkiye-Hollanda karşılaşmasıyla çakışması nedeniyle saati 20.15'e çektiğini duyurdu.
Bir takipçisinin 'Maç saatinde Hayko Cepkin konserindeyiz. Şansım bu kadar" paylaşımına yanıt veren Cepkin, "Hizmet kapınıza kadar geldi" diyerek, konser saatini değiştirerek maçı izleme fırsatı sunduklarını belirtti. Cepkin, "22.00'de konser biter, sonra (şu anki) bilete göre minimum 5000 kişi maçı seyrederiz' ifadelerini kullandı.
Kaynak:Haber Merkezi
Spor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.