Galatasaray’da Tarihi Gün! 50 Bin Taraftar, 2 Dünya Yıldızını Karşılayacak

Galatasaray’da bugün futbolseverler için unutulmaz bir gün yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, hazırlık maçında İtalya temsilcisi Lazio’yu ağırlamadan önce RAMS Park’ta adeta bir futbol şöleni düzenliyor. Kulüp, yeni sezon forma tanıtımı ve dünya yıldızları Victor Osimhen ile Leroy Sane’nin imza töreniyle taraftarlarına büyük bir görsel şov sunacak.
Forma Lansmanı ve Yıldız Transfer Şovu
Saat 21.00’de başlayacak Galatasaray–Lazio mücadelesinden yaklaşık iki saat önce, saat 19.00’da yeni sezon formalarının lansmanı gerçekleştirilecek. Hemen ardından ise sarı-kırmızılı taraftarların merakla beklediği Osimhen ve Sane imza töreni sahne alacak.
Kapalı Gişe: RAMS Park’ta 50 Bin Kişilik Coşku
Taraftarlar, satışa sunulan 50 bin bileti kısa sürede tüketerek RAMS Park’ı tamamen doldurdu. Törende Osimhen ve Sane, 50 bin taraftarın önünde resmi imzalarını atarak Galatasaray kariyerlerine görkemli bir başlangıç yapacak.
1 Günde 5 Milyon Euro’luk Gelir Hedefi
Galatasaray yönetimi, bu özel etkinliği önemli bir gelir modeline dönüştürmeyi başardı. Bilet satışları ve lisanslı ürünlerden sadece bir gün içinde yaklaşık 5 milyon Euro gelir hedefleniyor. Bu gelirin, özellikle Osimhen’in bonservis bedeline katkı sağlaması bekleniyor.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.