Galatasaray'da kritik seçim oy verme işlemi başladı

Galatasaray Spor Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda oy verme işlemi başladı. Üyeler, yeni başkanlarını seçmek için sandık başında.
Galatasaray'da kritik seçim oy verme işlemi başladı

Galatasaray Spor Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulu, Galatasaray Lisesi'nde devam ediyor. Genel kurulda oy verme işlemi başladı ve üyeler, yeni başkanlarını seçmek için sandıklara yöneldi.  Seçimde üyeler, Dursun Özbek için kırmızı, Süheyl Batum için sarı renkteki oy pusulalarını kullanacak. Genel kurulda toplam 10 bin 290 sarı-kırmızılı üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

Galatasaray'da kritik seçim oy verme işlemi başladı

Seçimde toplam 20 sandık yer alacak ve oy kullanma işlemi saat 15.00'te sona erecek. Ardından oy sayma işlemine geçilecek. Adaylar Dursun Özbek ile Süheyl Batum, 2. sandıkta oylarını kullanacaklar.

Galatasaray'da kritik seçim oy verme işlemi başladı

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.