Galatasaray Osimhen Transferinde Sona Yaklaştı

Galatasaray, dünya futbol piyasasını sarsacak büyük bir transfer hamlesine hazırlanıyor. Napoli’nin Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, sarı-kırmızılılara transfer olmak istediğini kulübüne bizzat iletti. İtalyan basınına göre yıldız oyuncu, "Galatasaray’la anlaşmamı bir an önce tamamlamak istiyorum" diyerek Napoli yönetimine çağrıda bulundu.
Fabrizio Romano'dan Gece Yarısı Paylaşımı
Futbol dünyasının güvenilir isimlerinden Fabrizio Romano, sosyal medya hesabından gece yarısı yaptığı paylaşımla Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı. Romano, Osimhen’in Galatasaray’a transferi için "an meselesi" ifadesini kullandı ve müzakerelerin olumlu ilerlediğini duyurdu.
75 Milyon Euroyu Ödemeye Hazırlar
Galatasaray yönetimi, Osimhen’in serbest kalma bedeli olan 75 milyon euroyu ödemeyi kabul etti. Ancak ödeme planı için Napoli ile son detaylar üzerinde görüşmeler devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüp, bu bedeli 5 yıla yayılan taksitlerle ödeme teklifinde bulundu.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.