Filenin Akrepleri sezona hazırlanıyor

Kırmızı Beyazlı Akrepler,yeni sezona hazırlanmaya başladı. Yeni sezon hazırlarına devam eden Antalyaspor voleybol takım çalışmalarını güçlendiriliyo.
Filenin Akrepleri sezona hazırlanıyor


Yeni sezon hazırlarına devam eden Antalyaspor voleybol takımı bir yandan Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yer alan Ahmet Uluç Spor Salonu’nda teknik ve taktik çalışmalarını sürdürürken bir yandan da Uncalı Mahallesi’nde bulunan Poseidon Sport Club’da yaptığı çalışmalarla güç depoluyor.Antalyaspor Voleybol Is__nma

Önümüzdeki sezon TVF Kadınlar 2. Lig 8. Grupta 14 hafta boyunca oynayacağı maçlar sonucunda grubu en üst sırada bitirmeyi hedefleyen Filenin Akrepleri, sezon boyunca etkili bir performans ortaya koymak için Başantrenör Fatih Atılgan, antrenörlerimiz ve Poseidon Sport Club antrenörlerinin gözetiminde çalışmalarına hız verdi. Kırmızı Beyazlı Akrepler, fizik kondisyon çalışmalarını lig maçları başlayana kadar tempolu bir şekilde ilerlettikten sonra lig etabı ile birlikte yeni bir çalışma programına geçmeyi planlıyor.

Kaynak:Antalyaspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.