Fenerbahçe Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde çalışmalarına devam ediyor.
Fenerbahçe Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Süper Lig’in 11. haftasında 3 Kasım Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu zorlu maçın hazırlıklarına devam ediyor. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan core hareketleri ile başladı. İdmanın devamında sahada ısınma, çabukluk, koordinasyon ve pas çalışmaları yapan futbolcular, hücum ve savunma varyasyonları üzerinde çalışarak antrenmanı dar alanda çift kale maçlarla tamamladı.

Fenerbahçe Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Bodrumspor’u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, bu galibiyetle puanını 20’ye yükselterek ligde 3. sıraya yerleşti. Sarı-lacivertliler, Trabzonspor karşısında galip gelerek puan tablosunda üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Fenerbahçe, Trabzon deplasmanına güçlü bir hazırlık süreciyle çıkmayı planlarken, bir sonraki antrenmanını yarın gerçekleştirecek.

Fenerbahçe Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.