Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Spor | Embiid ve Maxey ile Raptors'ı mağlup etti

Embiid ve Maxey ile Raptors'ı mağlup etti

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Philadelphia 76ers, deplasmanda Toronto Raptors'ı 114-107 mağlup etti.

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Philadelphia 76ers, deplasmanda Toronto Raptors'ı 114-107 mağlup etti.

Embiid ve Maxey ile Raptors'ı mağlup etti

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Philadelphia 76ers, deplasmanda Toronto Raptors'ı 114-107 mağlup etti. Bu galibiyetle sezona 1 galibiyet ve 1 mağlubiyetle başlayan 76ers, galibiyet serisini sürdürdü. Raptors ise üçüncü maçında ikinci kez kaybetti ve sezona 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle başladı.

76ers'ta Joel Embiid 34 sayı, 9 ribaunt ve 8 asistle maçın en skorer ismi oldu. Tyrese Maxey de 34 sayı, 7 asist ve 6 ribauntla galibiyetin mimarı oldu.

Raptors'ta ise Scottie Barnes 24 sayı, 8 ribaunt ve 5 asistle öne çıktı. Gary Trent 17, Gradey Dick 16 sayı, Dennis Schröder 15 sayı ve 10 asist, Pascal Siakam 11 sayı ve 7 ribauntla mücadele etti.

Maçın ilk yarısını 56-54 önde kapatan 76ers, ikinci yarıda da üstünlüğünü sürdürdü ve sahadan galibiyetle ayrıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız