Down Sendromlular Futsal Milli Takımımız Finalde!

İtalya’nın Ferrara kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda Down Sendromlular Futsal Milli Takımı, İrlanda’yı 6-3 mağlup ederek finale yükseldi. Milliler bugün Portekiz ile şampiyonluk için karşılaşacak.
Down Sendromlular Futsal Milli Takımımız Finalde!

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) düzenlendiği “Türkiye Futbol Oynuyor” projesi kapsamında destek verdiği Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlular Futsal Milli Takımı Down Sendromlular Futsal Avrupa Şampiyonası’nda finale yükseldi. Milli Takım, 15-21 Haziran tarihleri arasında İtalya’nın Ferrara şehrinde düzenlenen şampiyona da yarı finalde karşılaştığı rakibi İrlanda’yı 6-3 mağlup etti.Down Sendromlular Futsal Milli Takımımız Finalde!

Hedef Üçüncü Şampiyonluk

Milliler final karşılaşması için Portekiz ile bugün TSİ 11.30’da karşı karşıya gelecek. Down Sendromlular Futsal Milli Takımı, bu maçtan da galip ayrılırsa üst üste 3. Kez Avrupa Şampiyonluğu’nu kazanmış olacak.

Kaynak:Tayfun Akyatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.