Beşiktaş’ta Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.
Beşiktaş’ta Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile yapacağı derbi maç için çalışmalara başladı. Siyah-beyazlılar, 9 Aralık Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı maç için BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde antrenman yaptı.

Antrenmanı Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar da takip etti. Rıza Çalımbay’ın yönettiği antrenman, kondisyon ve taktik ağırlıklıydı. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, 5’e 2 çalışması ve dar alanda çift kale maçla tamamlandı.

Siyah-beyazlı ekip, Fenerbahçe derbisi için hazırlıklarını yarın saat 11.00’de basının ilk 30 dakikasına açık olacak şekilde sürdürecek.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.