Beşiktaş Bodrum FK Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş, Süper Lig’in 19. haftasında Bodrum FK ile karşılaşacağı maç için çalışmalarına Nevzat Demir Tesisleri’nde devam etti.
Beşiktaş Bodrum FK Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş, Süper Lig’in 19. haftasında Bodrum FK ile karşılaşacağı maç için çalışmalarına Nevzat Demir Tesisleri’nde devam etti. Siyah-beyazlı ekip, kondisyon ve taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi.

Serdar Topraktepe Yönetiminde Yoğun Çalışma

Teknik sorumlu Serdar Topraktepe yönetimindeki antrenman, ısınma koşularıyla başladı. Futbolcular, 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Sivasspor maçında forma giyen oyuncular ise salonda rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi.

Beşiktaş Bodrum FK Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Hazırlıklar Tamamlanıyor

Beşiktaş, Bodrum FK maçına yönelik son antrenmanını yarın saat 17.00’de yaparak hazırlıklarını tamamlayacak. Siyah-beyazlılar, karşılaşmaya tam kadro ve yüksek motivasyonla çıkmayı hedefliyor.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.