Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, adaylık kararını gelecek hafta açıklayacağını söyledi.
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Kulübü'nün, 6 Şubat'ta yaşanan depremden etkilenen Adıyaman, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te yaptığı okulların açılış töreni sonrasında basın mensuplarıyla buluşan Ahmet Nur Çebi, yeniden aday olup olmayacağı konusunda açıklamalarda bulundu.

Çebi, 'Henüz kararımı vermedim. Önümüzdeki hafta sonuna kadar kararımı vereceğim. Üç gündür aday olmamı isteyenlerce telefonum susmuyor ama ben şahsi duygularla hareket etmeyeceğim' dedi.

Yaşanılan süreçte tepkinin ailesine döndüğünü ve kızının gece geç saatlerde dahi aranarak küfür edildiğini vurgulayan Çebi, 'Kongreden yana tereddüdüm yok. Gireceksem kaybedeceksem de girerim. Ben Beşiktaş için kendimi yakarım ama aileme sıçradığı zaman düşünmem lazım. O zaman da çocuklarıma ve aileme sıçratanı yakarım' şeklinde konuştu.

Benim gitmem lazım artık enerjim yok

Teknik direktör Şenol Güneş'in takımdan ayrıldığı sürece de değinen başkan Çebi, 'Şenol Güneş, 'Benim gitmem lazım artık enerjim yok, kaçan adam da olmak istemiyorum ama gitmem lazım' dedi. Böyle diyen birine çok fazla bir şey söyleyemezsiniz. Sonra takımı Burak Yılmaz'a emanet ettik. Burak Yılmaz temmuz ayından beri takımın başında. Takımı en iyi tanıyan o. Yeni bir hoca getirmek yanlıştı. Rıza hocanın oyuncularla daha mı fazla tecrübesi var. Burak 4-5 aydır takımla beraber çalışıyor. Futbolculardan 'Burak Yılmaz'la devam etmek istiyoruz' diye bir talep gelmedi, zaten biz de öyle bir şey sormadık' değerlendirmesinde bulundu.

Şu tribün yapıyor küfürleri

Siyah-beyazlı takımın UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Lugano ile oynadığı maçta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin parmak salladığı görüntülerle ilgili de konuşan başkan Ahmet Nur Çebi, 'Başkan 'bu hareketler komplo, planlı, hazırlanmış olay. Bu tribünle, şu tribün yapıyor bu küfürleri' dedi iki tribünü işaret ederek. Bana parmak sallamadı. Beklese devre arasında giderdi. 'Çok beklersiniz' diye bir laf da etmemiş. Ali Koç, 'Ben dinlemedim, duymadım' dedi' ifadelerini kullandı.

Sosyal medya aramızı bozu

Beşiktaş taraftarına kırgın olmadığını anlatan Ahmet Nur Çebi, "Taraftara kırgın değilim ama sosyal medyaya kırgınım. Sosyal medya ayarımızı bozdu. Çirkin işletilen bir sosyal medya var. Seri galibiyetler alınırken bile sosyal medya durmadı. Zaman zaman organize bir şey yapıldığını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak:Tayfun Akyatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.