Antalyaspor'da İsrail-Filistin gerginliği!

Antalyaspor’un Ramzi Safuri ve Sagiv Jehezkel adlı iki İsrailli oyuncusu, Gaziantep FK ile oynayacakları maça katılmayacaklarını duyurdu.
Nedenleri, Süper Lig’de Filistin için yapılacak saygı duruşu kararıydı. İsrail - Filistin arasındaki çatışmalar nedeniyle ülkelerinden gelen haberler onları futbol oynamaktan alıkoydu.
Gaziantep FK maçında saygı duruşunda bulunmak ya da stadyumda olmak istemediklerini kulüp yönetimine bildirdiler. Milli takım oyuncuları olarak bu kararı verdiklerini söylediler.
Linet başta söyleyeceğini sonda söyledi: Akan kan son bulsun
Takım arkadaşları ve kulüp yöneticileri kararlarına saygı gösterdiler ve destek verdiler. Buradaki insanların kendilerine çok iyi davrandığını ve burada yeni dostluklar kuracaklarını belirttiler.
Düşünceleri ve kalpleri İsrail’deki akrabalarıyla birlikteydi. Antalyaspor, 21 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak.
Süper Lig’in 9. haftası bu maçla başlayacak.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.