Ali Koç Özgür Özel ile bir araya geldi

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'nde Genel Başkan Özgür Özel'i ziyaret etti.
Ali Koç Özgür Özel ile bir araya geldi

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, bugün CHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi. Görüşmede, Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri de Koç'a eşlik etti. CHP cephesinde ise Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel, Sevgi Kılıç ve Gülşah Deniz Atalar hazır bulundu.

Ali Koç Özgür Özel ile bir araya geldi

Görüşmenin içeriğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Ali Koç'un yakın zamanda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.