Akrep’te kadro sıkıntısı

Antalyaspor Teknik
Direktörü Rıza Çalımbay, Kardemir Karabükspor maçında cezalı oyuncuların
fazlalığından dolayı kadro sıkıntısı yaşadıklarını belirterek, "Bu maçı
kazanmak için sahada ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız" dedi.
Kardemir Karabükspor ile sahalarında oynayacaklarını hatırlatan Çalımbay, taraftara ihtiyaç duyduklarını vurguladı. Taraftarın maça gelerek Antalyaspor'u desteklemesini talep eden Çalımbay, "Bu maç bizim için çok kritik, final havasında olacak. Karabükspor iyi giden, disiplinli, çok defans yapan bir takım ve zor bir maç geçecek. Sabırlı, dikkatli olmamız, oyundan kopmamamız lazım" diye konuştu.
"HERKES KAPASİTESİNİN ÜSTÜNE ÇIKACAK"
Çalımbay, ardemir Karabükspor maçında cezalı Chico, Danilo ve Charles'in yanı sıra ailevi nedenlerden dolayı Brezilya'ya giden Motta ve sakatlığı bulunan Sandro'dan faydalanamayacaklarını söyledi. Kadro sıkıntısından dolayı Sandro'dan 10-15 dakika faydalanabileceğini dile getiren Çalımbay, "Bu maçı kazanmak için sahada ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız. Herkes kapasitesinin üstüne çıkacak. İnşallah bu maçı istediğimiz gibi bitiririz" dedi.
Gazetecilerin, Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Tudor'un Galatasaray ile anlaştığını hatırlatması üzerine Çalımbay, şunları söyledi:
"Galatasaray camiası öyle bir karar verdi. Karabükspor'un teknik direktörü de kendine göre karar verdi. Bizim için önemli olan, kendi yapacağımız işler. onun fazla bir dezavantajı olacağını sanmıyorum. Belki oyuncular daha da hırslanabilir. Biz her şeyin farkındayız. Şansa bırakacak değiliz. Şu anda tek düşüncemiz kadromuzu nasıl çıkaracağız. Bizim için önemli olan o, çünkü eksiğimiz çok onunla ilgileniyorum."DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.