Akrep’in yeni kulesi

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor Basketbol Takımı, deneyimli uzun forvet C.J. Leslie ile anlaştı.
Akrep’in yeni kulesi


 

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor Basketbol Takımı, deneyimli uzun forvet C.J. Leslie ile anlaştı.

Antalyaspor’dan verilen bilgiye göre, kariyerine 2009 yılında North Caroline State takımıyla başlayan C.J. Leslie, İsrail, Filipinler,  Güney Kore ve Amerika Birleşik Devletleri’nde yer alan birçok takımında forma giydi.

1991 doğumlu,  2.06 boyundaki oyuncu; geçtiğimiz sezon NBA'in bir alt ligi olan D League'de mücadele eden C.J. Leslie, geçtiğimiz sezon 905 Raptors takımında 45 maçta 11.4 sayı, 6.0 ribaunt ortalamayla oynamıştı.(Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.