Akrep potada sezonu açtı

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Antalyaspor Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını 10.000 kişilik Spor Salonu’nda yaptı.
Akrep potada sezonu açtı


 

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Antalyaspor Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını 10.000 kişilik Spor Salonu’nda yaptı.

Antalyaspor’dan verilen bilgiye göre,  2 saat süren antrenmanın ardından konuşan Antalyaspor Basketbol Takımı Antrenörü Arda Vekiloğlu, en büyük hedeflerinin Antalyaspor’a yakışan bir basketbolu sahada ortaya koymak olduğunu söyledi.

Antalyaspor’a yakışan basketbol anlayışının hem sportif anlamda başarıyı hem de Antalyaspor camiasına yakışan mücadeleci, geri adım atmayan, tek yumruk olmuş ve centilmen bir duruş sergileyen takım anlayışı olduğunu belirten Vekiloğlu, “Öncelikle bu hedef doğrultusunda bir takım yaratmak istiyoruz. Bu seneyi; bu ligde ilk defa oynayacak bir takım olarak, Play- Off’u hedeflediğimiz bir geçiş sezonu olarak değerlendirip, istediğimiz başarıları elde ettikten sonra önümüzdeki yıllarda daha büyük hedeflerle yola devam etmek istiyoruz ” şeklinde konuştu.

“ABD’Lİ OYUNCULARIMIZIN DA TAKIMIMIZA KATKISI OLACAK”

Yeni transfer edilen iki ABD’li oyuncu dışında tüm takım antrenmanlara başladıklarını söyleyen Arda Vekiloğlu yeni transferleri hakkında da konuşarak, “Transfer ettiğimiz Robert Lowery Jr. ve C.J Leslie  Amerikalı oyuncularımız. Birden fazla pozisyonda oynayabilen enerjisi yüksek, atletik ve istediğimiz takım kimyasına fayda sağlayabilecek özellikte oyuncular.  Her iki basketbolcunun da takımımıza büyük katkısı olacağı inancındayım” ifadelerini kullandı. 

 “HÜCUMDA HIZLI BİR TAKIM HEDEFLİYORUZ”

Oluşturdukları sistem doğrultusunda yaratmak istedikleri takıma uygun ve maksimum derece fayda verebilecek oyuncuları seçmeye çalıştıklarının altını çizen Arda Vekiloğlu yeni sezon öncesi kurdukları takım hakkında “Bu sezon, savunmada müthiş bir enerji ve mücadele ortaya koyan, hücumda da tempolu ve hızlı basketbolu tercih eden bir takım kurmayı amaçladık” dedi.(Haber Merkezi)   

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.