Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman: 'Transfer İçin Görüşmeler Yapıldı'

Y. Adana Demirspor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Karaman, Murat Sancak ile görüştüklerini ve transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Oynayan oyuncular kulübede bile durmuyordu o derece kaliteli bir takım vardı. Zaman içerisinde göreceğiz" dedi.
Takım Geliştiğinde Farklı Bir Adana Demirspor Çıkacak
Maçın genel analizine değinen Karaman, takımın 20 golünü atan oyuncu grubunun eksikliğine vurgu yaptı. "Bir değişimimiz var ve zaman zaman pozisyonlarda zorluklar yaşadık. Pozisyondaki oyuncularımızın yerlerini doldurduğumuz zaman, takım geliştiğinde ortaya farklı bir Adana Demirspor çıkacak" ifadelerini kullandı.
Çok Kolay Topları Kaybettik
Pas hatalarına dikkat çeken teknik direktör, "Çok kolay topları kaybettik. Bunu geliştirmemiz lazım. Önümüzde bir Beşiktaş maçı var. Onun için geldik zaten biz buraya. Oyuna genel baktığımızda belki daha net pozisyonlara girmiş olabiliriz. Beraberlik skoru normal bir skor" şeklinde konuştu.
Mutlaka Transfer Yapacaklar
Transferle ilgili olarak Murat Sancak ile yapılan görüşmelere değinen Karaman, "Mutlaka transfer yapacaklar. Bugün disiplinli olmasak çok daha farklı bir tabloda olabilirdik. Oynayan oyuncularımız kulübede bile değildi. Çünkü öyle bir kaliteli takım vardı. Zaman içerisinde göreceğiz. Fiziksel tempomuzu, dayanıklılığımızı arttırmamız gerekiyor" dedi.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.