2024 Avrupa Şampiyonası Hazırlıkları Devam Ediyor

A Milli Takım, 2024 Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. F Grubu'nda mücadele edecek olan milli takım, 4 Haziran'da İtalya ile özel bir maç yapacak. Bu kritik karşılaşma öncesinde milli takım, formunu korumak için antrenmanlara devam ediyor.
Teknik direktör Vincenzo Montella gözetiminde gerçekleşen antrenmanda, öncelikle fitness salonunda kuvvet ve core antrenmanları yapıldı. Daha sonra saha çalışmalarına geçildi. Isınma hareketlerinin ardından taktik pas drilleri üzerine yoğunlaşıldı. Antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada taktiksel oyunlar oynandı.
Demiral Takımla, Kahveci ve Yüksek Bireysel Programlarla Çalıştı
Bugünkü antrenmana katılan Merih Demiral, takımla birlikte çalışmalara iştirak etti. Ancak İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek, takımdan ayrı olarak bireysel antrenman programları çerçevesinde çalıştılar.
TFF Yetkilileri de Antrenmanı İzledi
A Milli Takım'ın bugünkü antrenmanını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da izledi. Takımın hazırlıklarını yakından takip eden yetkililer, oyuncuların form durumları hakkında bilgi aldılar.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.